SI TË RRISNI SHIKUESHMËRINË E FACEBOOK-UT TUAJ

SI TË RRISNI SHIKUESHMËRINË E FACEBOOK-UT TUAJ

Facebook është faqja e dytë më popullore në internet. Është komuniteti më i madh i social mediave  dhe njëkohësisht, vendi i përsosur për të promovuar biznesin tuaj. Megjithatë, ka ende shumë biznese që nuk janë në dijeni të avantazheve të lidhjes me audiencën e tyre...
SI TË RRISNI BIZNESIN TUAJ NDËRMJET 3 STRATEGJIVE KRYESORE

SI TË RRISNI BIZNESIN TUAJ NDËRMJET 3 STRATEGJIVE KRYESORE

Rritja e një biznesi nuk është aspak e lehtë, sidomos nëse strategjitë e ndjekura nuk po ju çojnë asgjëkundi. Pra, pa strategjitë e domosdoshme të marketingut, dominimi i tregut të synuar është praktikisht i pamundur.  Rritja e biznesit tuaj fillon me këto 3 strategji...
Keni krijuar Website-in tuaj, PO TANI?

Keni krijuar Website-in tuaj, PO TANI?

Shumica e njerëzve shpenzojnë një mal me para në krijimin e një faqeje interneti, pa e kuptuar se nëse nuk punoni në fushën e marketingut, askush nuk do të arrijë ta shikojë faqen tuaj në motorët e kërkimit. Hapat që duhen ndërmarrë për të kthyer faqen e biznesit tuaj...
SI TË KRIJONI NJË STRATEGJI MARKETINGU TË PAKONKURRUESHME

SI TË KRIJONI NJË STRATEGJI MARKETINGU TË PAKONKURRUESHME

Përmbajtja është forma ideale e përfitimit nga Epoka Dixhitale, dhe çdo biznes duhet ta ketë parasysh, në mënyrë që të krijojë një strategji marketingu të pakonkurrueshme. Biznesi Online është bërë prej kohësh pjesë e kësaj epoke dixhitale dhe dëshiron të ndajë...