Marketingu dixhital në platformat më popullore të Medias Sociale

Marketingu dixhital në platformat më popullore të Medias Sociale

Epoka e teknologjisë ka vendosur bizneset dhe kompanitë përballë një forme të re përfitimi: ai i Marketingut Dixhital. Marketingu Dixhital operon ndërmjet disa platformave më të rëndësishme, siç janë Mediat Sociale. Për të përfituar audiencën e synuar, duhet të...
CMR- Ja çfarë duhet të dini

CMR- Ja çfarë duhet të dini

Personalizimi i biznesit është busulla e marketingut. Në mënyrë që bizneset të jenë totalisht autentike, është e domosdoshme të krijohet një ndërveprim i ngushtë me klientët. Teknologjia, zhvillimi i të dhënave, si dhe legjislacioni për të dhënat personale kërkojnë...