Aplikacione Mobile

Përdorimi i telefonave celulare dhe tabletave ka arritur në një fazë, në të cilën nuk mund të injorohet më prej bizneseve gjatë kërkesave për dizajnim të websit-it.

Revolucioni i Smartphone-ve

Me anë të aplikacioneve të veçanta menaxhuese, ne mundësojmë njohjen e çdo përdoruesi të smartphone-ve me brand-in e klientëve tanë, pasi krijojmë aplikacione të personalizuara për sistemin IOS dhe ANDROID.

Oportunitetet e ofruara nga aplikacioni i personalizuar për aparatet celulare:

 

  • Krijimi i një dizajni totalisht të personalizuar dhe identifikues në treg
  • Identifikimi i qasjes që mundëson zhvillimin e aplikacionit
  • Integrimi i mjeteve analitike për funksionimin e aplikacionit
  • Identifikimi i beta-testers (reagimeve të klientëve të synuar)
  • Përditësimi dhe përmirësimi i shërbimeve të klientëve tanë

MJETE MBËSHTETËSE (COOKIES)

  • LANDING PAGE

Krijimi i Landing Page mundëson konvertim shumë herë më të madh se sa website-t normale, prandaj ne kemi preferuar t’i ofrojmë klientëve shërbimet më të favorshme për ta.

Landing Page janë faqe të personalizuara për një qëllim të vetëm: Konvertimin e ndjekësve në klientë!

  • RRITJA E SHPEJTËSISË SË HAPJES SË FAQES SË WEB-IT

Mundësimi i hapjes së faqes së web-it brenda 2 sekondash

Na Dërgoni Një Mesazh