Aplikacion i personalizuar sipas specifikave te biznesit tuaj.

Krijoni Databazën e Klientëve tuaj… duke shpërblyer besimin e tyre…
Krijoni një databaze te pasur me informacion mbi klientet tuaj…
Aplikacioni siguron menaxhimin e proceseve te biznesit si:

  1. Manaxhimin e marredhienies me klientet
  2. Manaxhimin e porosive
  3. Manaxhimin e problematikave
  4. Ndjekjen dhe raportimin e detyrave
  5. Manaxhimin e projekteve komplekse
  6. Krijimin e databazave komplekse
  7. Krijimin e raporteve grafike dhe njoftimin ne baze te skenarëve te përcaktuar

Pagesa kryhet vetem nje here, dhe aplikacioni nuk eshte i limituar ne përdorues apo transaksione. Eshte i instaluar ne CLOUD dhe nuk kërkon asnjë instalim ne kompjuter, mund te aksessohet lehtësisht nga cdo lloj celulari apo kompjuteri.

Oferta zgjat deri me date 12 Shkurt 2019
Na kontaktoni ne 0682064097 ose info@biznesi.online