BIZNESI ONLINE

Rreth shërbimeve tona

Shërbimet tona sigurojnë automatizimin më të lartë të proceseve, uljen e kostos së gabimeve, të korrigjueshme falë ndërmjetësimit tonë, si dhe hapjen e dritareve të reja të menaxhimit të marrëdhënieve me klientët.

Na telefononi Tani

Perfitoni nje konsulence te personalizur mbi nevojat e biznesit tuaj

Biznesi Online Sh.p.k

Rrisim Biznesin tuaj – Mund të bëjmë shumë për ju!

Sisteme Menaxhimi për Biznesin

Sistemet e menaxhimit janë kthyer në një domosdoshmëri për menaxhimin efektiv të çdo biznesi. Ne mundësojmë rritjen e lehtësisë  së përdorimit të këtyre sistemeve, duke ulur koston e operimit, pa anashkaluar benefitet e tjera të mëdha, në të mirë të zhvillimit të biznesit.

Revolucioni i Smartphone-ve

Gjatë kohëve të fundit, përdorimi i aparateve celularë ka kaluar çdo pritshmëri të mundshme, duke sjellë pandashmërinë e  biznesit nga smartphon-ët. Ne mundësojmë njohjen e çdo përdoruesi  smartphone-i me brand-in e klientëve tanë, duke krijuar aplikacione të personalizuara menaxhimi për sistemin IOS dhe ANDROID.

Mobile Website

Përdorimi i telefonave celulare dhe tabletave ka arritur në një fazë, në të cilën nuk mund të injorohet më prej bizneseve gjatë kërkesave për dizajnim të websit-it.  Çdo biznes apo organizatë duhet të marrë në konsideratë mënyrën sesi do të dukej faqja e tyre në pajisjet celulare.

k

Optimizimi SEO

Strategjia me e suksesshme për t’i dhënë audiencës së synuar mundësinë dhe lehtësinë për të rënë në kontakt me biznesin tuaj ndërmjet shërbimit të Internetit. Optimizimi i Motorit të Kërkimit (SEO).

Sisteme të menaxhimit të klientëve (CRM)

Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët (CRM) është një bashkëpunim për inovimin, lehtësimin dhe mundësimin e një ndërlidhje sa më të frytshme të kompanisë me klientët aktual, por dhe me ata të së ardhmes.

Media Sociale

 Optimizimi i performancës së rrjeteve sociale dhe arritja e audiencës maksimale për secilin rrjet social garanton vendosjen e një linje të përbashkët të të gjitha mjeteve që ofron marketingu dixhital për qëllimin e maksimizimit të angazhimit të klientit dhe promovimit të brand-it të tij. 

Marketing nëpërmjet internetit

Ndërmjet shërbimeve inovative, ne rrisim vizitueshmërinë e biznesit tuaj, me anë të SEO, PPC, ndërtimit të referencave, menaxhimit të reputacionit online dhe përfaqësimit të dëshiruar të biznesit tuaj në tregjet e synuara.

Web Design

Faqet e web-it, të dizajnuara nga Biznesi Online, sigurojnë trafik konkurues dhe normat më të larta të konvertimeve të vizitorëve, pasi, dizajnimi i ofruar nga ne integron maksimalisht të gjithë komponentët e mundshëm në faqen e web-it dhe prezencës tuaj online. 

Teknologjia dhe zhvillimi

Ne zhvillojmë dhe ndërtojmë faqe web-i, duke bërë pjesë të saj platformat më të përdorura CMS: DotNetNuke, Joomla, WordPress dhe Magento. Faqja juaj e web-it do të hapet brenda 2 sekondash, duke përshpejtuar në maksimum fushën e kërkimit dhe hapjen e faqes së dëshiruar.

Gjenerojmë Ide Inovative,Zgjidhim Probleme të mëdha

Projekte

Klientë të Kënaqur

Projekte Të Momentit

Përse Ne Jemi Ndryshe

BIZNESI ONLINE

E-commerce

Për çdo biznes, i cili synon të rritet në mënyrë progresive, e-commerce paraqet një nga mundësitë më të mira për të tërhequr klientët e rinj, si dhe për të rritur në mënyrë progresive shitjet.

Rreth Sherbimeve Tona (Vazhdim)

Teknikat e përdorura  gjatë aplikimit të shërbimeve tona janë në koherencë të plotë me zhvillimin e teknologjisë dhe në përmirësim të vazhdueshëm. Bashkëpunimi me partnerët kombëtarë e ndërkombëtarë në fushën e kërkimeve dhe trendeve, na siguron mbulimin e shërbimeve inovative, eficiente, dhe me kosto gjithnjë e në ulje.

b

Produkti

Kompania

Biznesi Online Sh.p.k

Rrisim Biznesin tuaj – Mund të bëjmë shumë për ju!
068 20 640 97