Program per Menaxhimin e Biznesit tuaj

  Aplikacion i personalizuar sipas specifikave te biznesit tuaj. Krijoni Databazën e Klientëve tuaj… duke shpërblyer besimin e tyre… Krijoni një databaze te pasur me informacion mbi klientet tuaj… Aplikacioni siguron menaxhimin e proceseve te...
Marketingu dixhital në platformat më popullore të Medias Sociale

Marketingu dixhital në platformat më popullore të Medias Sociale

Epoka e teknologjisë ka vendosur bizneset dhe kompanitë përballë një forme të re përfitimi: ai i Marketingut Dixhital. Marketingu Dixhital operon ndërmjet disa platformave më të rëndësishme, siç janë Mediat Sociale. Për të përfituar audiencën e synuar, duhet të...
CMR- Ja çfarë duhet të dini

CMR- Ja çfarë duhet të dini

Personalizimi i biznesit është busulla e marketingut. Në mënyrë që bizneset të jenë totalisht autentike, është e domosdoshme të krijohet një ndërveprim i ngushtë me klientët. Teknologjia, zhvillimi i të dhënave, si dhe legjislacioni për të dhënat personale kërkojnë...
5 arsyet kryesore se përse bizneset janë të varura nga Media Sociale

5 arsyet kryesore se përse bizneset janë të varura nga Media Sociale

Studimet kanë treguar se rrjetet  sociale janë një nga format më rezultative për të përfituar sa më shumë të ardhura. Ndërmjet  angazhimit të biznesit në mediat sociale, njohja e aktivitetit dhe shërbimeve do të jetë shumë herë më e lartë se pritshmëritë . Ja 5 arsyet...
Strategjia e Medias Sociale

Strategjia e Medias Sociale

Strategjia e Social Media përcakton se si një biznes duhet të shfrytëzojë median sociale për të arritur qëllimet dhe objektivat kryesore, shoqëruar me mjetet që përdoren për të mundësuar këto arritje. Pa një strategji të qartë të Medias Sociale, biznesi i kohës së...